Dializni aparat 5008 CorDiax Slika 1

Dializni aparat 5008 CorDiax

Dializni aparat 5008 CorDiax omogoča dializno zdravljenje brez vsakršnih dodatnih naprav. Zaganja in nadzira obtok dializata in ekstrakorporalnega krvnega obtoka.

V obtoku dializata se segreje čista voda, ki se nato razplini, premeša s hemodializnim koncentratom in potuje do dializatorja. Dotočne in odtočne količine se volumsko izravnajo. Tlak na dializatorju se nastavlja na podlagi izbrane ultrafiltracijske stopnje in uporabljenega dializatorja.

Z dializnim aparatom 5008 je mogoča izvedba tako acetatne kot tudi bikarbonatne dialize. Razmerje mešanja, koncentracijo Na+ in koncentracijo bikarbonata, je možno programirati v določenih mejah. S hemodializnim sistemom je mogoče programirati Na+ in UF profile.

Pretok dializata je nastavljiv od 100 do 1000 ml/min, v stopnjah po 100 ml/min. Pri funkciji avtomatskega pretoka se uravnava pretok dializata samodejno, odvisno od tipa dializatorja in pretoka krvi.

Dializni aparat 5008 je izdelan v skladu z najnovejšo tehnologijo. Opremljen je z vsemi varnostnimi sistemi, ki so potrebni za delovanje in varnost bolnikov.

© Nefrodial d.o.o. | Izdelava spletne strani