Dializator FX CorDiax

Razvoj Freseniusove Polysulfone® membrane je zasnovan na delovanju naravne ledvice in membrana zagotavlja širok učinkovit nabor za vsa hemodializna zdravljenja.

Z nadaljnim postavljenjem standardov za inovativne dializne proizvode je Fresenius Medical Care razvil na osnovi Fresenius Polisulfone® dializno membrano Helixone®.

Helixone® membrana je proizvedena z uporabo novih postopkov vključujoč “Nano Controlled Spinning” (NCS) tehnologijo. Z uporabo te tehnologije je mogoče kreirati notranjo membrano z definirano strukturo por in razdelitvijo por skladno z željeno aplikacijo.

Helixone® je napredna visoko pretočna polisulfonska membrana FX-razreda dializatorjev. Helixone® je bil oblikovan posebej za zagotovitev današnjih zahtev visoko pretočnih in konvektivnih terapij kot je hemodiafiltracija (HDF).

Tehnološke prednosti FX razreda so usmerjene v smer izboljšave terapij in dobrega počutja bolnikov. Po vsem svetu razširjene klinične izkušnje so postavile nov FX razred kot dializator izbire za visokopretočno dializo in ONLINE HDF.

© Nefrodial d.o.o. | Izdelava spletne strani